İsrail askerleri Batı Şeria'da 2 Filistinli genci öldürdü

İsrail ordusunun, Batı Şeria'da iki Filistinli genci öldürdüğü bildirildi. Öldürülen Filistinlilerden birinin İsrail askerlerini bıçaklamaya çalıştığı, diğerinin ise birliğe ateş açtığı öne sürüldü.

Haberler 21.04.2024 - 10:05

Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın bildirdiğine göre, Batı Şeria'da iki Filistinli, İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu öldürüldü.

Haberde, "İki Filistinli genç bu sabah işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinin kuzeydoğusunda yer alan Beit Hanoun köyünün girişinde İsrail işgal güçleri tarafından vurularak öldürüldü" denildi.

İsrail güçlerinin, kasabanın girişindeki iki gence yoğun bir şekilde gerçek mermilerle ateş açtığı belirten ajans, ambulans ekiplerinin ise yaralılara ulaşmasının engellendiğini kaydetti.

Haberde, İsrail ordusunun iki gencin cesetlerini alıkoyduğu da ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı iki Filistinlinin kimliklerini 19 yaşındaki Mohammad Majid Jabareen ve 18 yaşındaki Musa Mahmoud Jabareen olarak açıkladı.

İsrail ordusu ise yaptığı açıklamada, "iki teröristin Beit Einun kavşağına geldiğini ve birinin İsrail askerlerini bıçaklamaya çalıştığını, diğerinin ise birliğe ateş açtığını" öne sürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız