İsveç'te 80 araba yakıldı

İsveç'in ikinci büyük şehri Göteborg'ta bazı siyah giyimli insanlar 80 araba yaktılar. Bu kişilerin çete mensubu oldukları düşünülüyor.

Haberler İHA 14.08.2018 - 05:34

Göteborg şehrinin 4 belediyesi Hjallbo, Trollhattan, Kronogarden ve Ale'de 80 araba yakıldığı bildirildi.

Şahısların arabaları yakmaları saat 22.00 sularında başladı.

Bir yangının yakınında bulanan yaşlı görgü tanığı, "Üç dört siyah giyimli adam gördüm. İçlerinden biri ateşli molotof kokteylini arabalara doğru attı. Sonra yüksek sesle bir patlama duyuldu" şeklinde konuştu.

Evden video filmi çeken genç bir görgü şahidi ise, "Siyah giyimli kişiler araçları ateşe verdiler. Daha sonra molotaf kokteyli ve benzin şişelerine benzer bir şeyler attılar ve olay yerinden hızlıca kaçtılar" dedi.

Arabaların 5 ayrı bölgede yakıldığı, bazılarının kullanılamaz hale geldiği belirtilirken, yaralanan olup olmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız