İtalya'da araçtan ateş açıldı: 4 yaralı

İtalya’nın Macerata kentinde bir otomobilden açılan ateşte aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olaydan sonra “Yaşasın İtalya” diye bağıran saldırganın Nazi selamı verdiği de öğerenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.02.2018 - 15:12 Son Güncelleme : 03.02.2018 - 17:13

Son dakika haberi!  İtalya resmi haber ajansı ANSA'nın haberine göre, ülkenin doğusunda yer alan Macerata şehrinde sabah saatlerinde bir otomobilden çevreye ateş açıldı. İlk belirlemelere göre yaralılar arasında 2 yabancı uyruklu bulunuyor.

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere della Sera ise saldırıda 4 kişinin yaralandığını yazdı.

Polis, olayla ilgili 28 yaşındaki Luca Traini isimli bir kişiyi gözaltına aldı.

Haberlerde, ülkenin kuzeyindeki aşırı sağ görüşlü Lega Nord partisinden bir belediyenin meclis üyeliğine aday gösterildiği ortaya çıkarılan Traini'nin silahlı saldırıdan sonra "Yaşasın İtalya" diye bağırıp, “Nazi selamı verdiği” belirtildi.
Traini'nin suçunu kabul etmesinin ardından tutuklandığı bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız