Kabin memurları şoka girince uçuş iptal oldu

İstanbul-Londra seferini yapacak olan uçak, kabinden çıkan duman sebebiyle uçuşunu iptal etti. Şoka giren iki kabin memura kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 26.04.2016 - 07:32 Son Güncelleme : 26.04.2016 - 07:39

ARŞİV
British Airways'in İstanbul - Londra seferini yapacak olan BA-677 sefer sayılı, Boeing 767-300 tipi yolcu uçağı, 99 yolcusunu alarak kalkış için hazırlandı.

Uçağın kaptan pilotu, uçuş izini için Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol kulesi ile irtibata geçti.

Uçuş izini alan uçağın kabininde bu sırada duman çıktı. Durumu fark eden kabin memuru olayı uçağın pilotuna bildirdi.

Bu sırada uçuş ekibinden iki kabin memuru şoka girerek uçamayacaklarını pilota bildirdi. Bu durum üzerine kaptan pilot uçağa sağlık ekibi isteyerek uçuşunu iptal edeceğini Atatürk Havalimanı Kontrol kulesine bildirdi.

Ardından Havalimanı Portclinic sağlık ekibi iki kabin memurunu uçaktan alarak gözetim amaçlı Acıbadem İnternational Hastanesi'ne götürdü. Yolcular ise otellere yerleştirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız