Kanalizasyon içinde 80 metre

Sydney'in kuzeyindeki Cardiff''de yaşayan ve arkadaşıyla  oynarken kanalizasyona düşen 12 yaşındaki çocuk kanalda 80 metre sürüklendikten  sonra  kurtarıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.07.2011 - 17:51

Avustralya'da yaşayan Daniel Soumastre-Sepulveda adındaki çocuk, şiddetli yağışın olduğu anda, arkadaşıyla biriken suyun altında kalan kanalizasyon kapağının yanında suya yaprak ve sopa atarken ayağının kayması sonucu kanalizasyona düştü.

'ÇOK BÜYÜK BİR HAVUZ SANDIM'
Çocuk, Newcastle Herald'a yaptığı açıklamada, boğulacağını düşündüğünü, tünelin çok karanlık olduğunu, çok büyük bir havuza fırlatıldığını sandığını ve daha sonra gün ışığını gördüğünü anlattı.

Evinden çok uzak olmayan bir yerde 80 metre sonra bir restoranın arkasında yüzeye çıkan çocuk, bilincinin yerinde olmasına rağmen suyun akıntısı nedeniyle dışarı çıkamadığını ve bağırarak yardım istediğini belirtti.

Oradan geçenlerin yardım çağırmasıyla olay yerine gelen kurtarma ekibinin, çocuğu çıkarmayı başardığı, çocuğun bu kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız