Küvette telefonuyla oynarken elektrik çarptı

ABD'de 14 yaşındaki genç kız küvette banyo yaparken telefonuyla oynamak istedi. Telefonunu şarja takan genç kızın bu isteği canına mal oldu.

Haberler ntv.com.tr 12.07.2017 - 10:02

ABD'de Madison Coe (14) isimli genç kız hiç beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti. Banyo yapmak için küvete giren Coe, telefonunu da şarja taktı.

Telefonunu kullanan Madison Coe elektrik çarpması nedeniyle küvette hayatını kaybetti. Ailesi genç kızın ellerinde yanıkların oluştuğunu bu sayede ölümünün sebebi anladıklarını açıkladı.

Şarj aletinin fişinin küvetin hemen yanında olduğu ve su sıçraması nedeniyle elektrik akımının genç kızı öldürdüğü belirtildi.

Genç kızın ailesi, "Bu herkesin başına gelebilir. Umarım artık hiç kimse cep telefonunu duş alırken banyoda şarja takmaz" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız