Kuzey Carolina’da 'insan dişli' balık yakalandı

ABD'de bir balıkçının yakaladığı 'insan dişli balık' görenleri şaşırttı. 'Sheepshead' türünde olduğu tespit edilen balığın fotoğrafı sosyal medyada ilgi çekti.

Haberler ntv.com.tr 06.08.2021 - 16:40 Son Güncelleme : 06.08.2021 - 16:51

ABD'de insan dişlerine sahip olan nadir bir balık yakalandı. Balığın fotoğrafı, Kuzey Carolina’nın Nag’s Head kasabasında balıkçılık faaliyetlerinin yapıldığı bir yer olan 'Jennette Pier' sayfası tarafından Facebook'ta paylaşıldı. 

Balığın, avlarını çiğneyebilmek için birkaç sıra azı dişi olan “sheepshead” türünde olduğu tespit edildi. Balığın isminin, ağzının bir koyunun ağzına benzemesinden geldiği söyleniyor. 

Balık, bölgedeki iskeleye düzenli olarak giden Nathan Martin tarafından yakalandı. Martin, dişlerle dolu bir ağızla yüz yüze geldiğinde bir bunun bir “sheephead” olmasını umduğunu söyledi. 

Balığı yakalamanın güzel bir mücadele olduğunu söyleyen Martin, "tadı da çok güzeldi" dedi.

YANGINDAN KURTLAN KELEBEK, İTFAİYECİNİN ELİNDEN SU İÇTİ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız