Libya açıklarında Türk gemisi battı: 3 kişinin cesedi bulundu

Libya açıklarında kötü hava koşulları nedeniyle batan Türk kargo gemisinden 7 kişi kurtarılırken, kayıp 6 kişiden 3'ünün cesedi bulundu.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 16.03.2017 - 18:46 Son Güncelleme : 17.03.2017 - 13:20

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Libya'ya mermer tozu götüren Türk bayraklı Tınaztepe-S isimli kuru yük gemisi, olumsuz hava koşulları nedeniyle Libya açıklarında battı.

Misurata Sahil Güvenlik ekiplerince arama kurtarma çalışmaları kapsamında 7 kişi kurtarıldı. Kurtarılan kişiler sağlık kontrollerinin ardından otele yerleştirildi.

Libya Denizcilik İdaresi'nin 3 römorkörü ile bir askeri gemi, kaybolan 6 personel için arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Mürettebattan bir son dakika haberi geldi ve kayıp altı kişiden üçünün cesedine ulaşıldığı bildirildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız