Meksika'da uyuşturucu baskını: 6 ölü

Meksika'da güvenlik güçlerinin uyuşturucu satıcısına ait bir eve yaptığı baskında, aralarında bir kız çocuğunun da bulunduğu 6 kişi öldü, 2 çocuk yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2017 - 12:31

Başkent Meksiko'nun güneyindeki Morelos Eyaleti Emniyet Müdürü Alberto Capella yaptığı açıklamada, Jalisco uyuşturucu çetesinin bir üyesinin evine yapılan baskında 6 kişinin öldüğünü belirtti.

Baskın sırasında çıkan çatışmada hayatını kaybeden 4'ü kadın, 1 kız çocuğu ve 1 erkeğin uyuşturucu satıcısının akrabası olduğunu tahmin ettiklerini dile getiren Capella, olayda 2 çocuğun da yaralandığını bildirdi.

Capella, güvenlik güçlerinin baskın sırasında sivillerin zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterdiklerini ifade ederken, olayın soruşturulduğu bilgisini paylaştı.

Olayda, Jalisco uyuşturucu çetesi üyesi ile 4 arkadaşının çatışma sonrasında teslim olduğu kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız