Mısır'da çatışma: 9 ölü

Mısır'ın Giza kentinde polisle silahlı bir grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada silahlı gruptan 9 kişi ölürken, 5 polis yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.09.2015 - 11:40

Mısır İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçlerinin, bir terörist grubun Giza'nın Ez-Zeydiyye bölgesinde tavuk çiftliğinde saklandığı ve Kurban Bayramı kutlamalarında bir dizi saldırı hazırlığında olduğu yönünde bilgi aldığı kaydedildi.

Güvenlik güçlerinin terörist grubun saklandığı hücreye düzenlediği baskında çıkan çatışmada 9 teröristin öldürüldüğü, 5 askerin yaralandığı belirtildi.

Terörist grubun daha önce Kalyubiyye ve Kahire'deki İtalyan Büyükelçiliği'ndeki ulusal güvenlik kurumuna yönelik bombalı saldırıları gerçekleştirdiği ifade edildi.

Emniyet kaynaklarından daha önce alınan bilgide Giza'da "birçok terör eylemine karıştığı" iddia edilen bir gruba yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişinin öldüğü belirtilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız