Obama aldattı mı?

ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'yı kapmanyasında çalışan Vera Baker ile aldattığı iddia edildi.

Haberler 04.05.2010 - 16:47

Amerika Başkanı Barack Obama'nın, eşi Michelle Obama'yı aldattığı iddia edildi.

Obama'nın kampanyasında finans yönetmeni olan Vera Baker adlı kadınla birlikte olduğu iddiası Amerikan magazin dergisi National Enquirer'da yer aldı.

Derginin iddiasına göre, Obama Washington DC'de bir otelde Baker ile yakalandı, hatta bu bilgiyi doğrulayacak bir güvenlik kamerası kaydı da bulunuyor.

35 yaşındaki Vera Baker ise, iddiaları reddediyor.

Derginin iddialarına göre, bir limuzin şoförü de Obama ve Vera Baker'ı otele götürdüğünü itiraft etti. Adı açıklanmayan limuzin şoförü Baker üstünü değiştrimek için odasına giderken lobide beklediğini ve tüm gün ikiliyi gezdirdikten sonra akşam tekrar otele bıraktığını ve kendisinin işinin orada bittiğini söyledi.

Böyle bir videonun Obama'nın başkanlığını sona erdireceği ve Cumhuriyetçilerin bu görüntüleri elde edebilmek için milyonlarca dolar serebileceği belirtiliyor.

Enquirer'ın ardından Globe da iddiayı kapağına bir grafikle taşırken, bütün bunlar bir derginin ortaya attığı iddialardan ibaret olmakla birlikte, birkaç gündür blog sitelerinde hararetli tartışmalara neden oluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız