Paris’te maske takmak zorunlu oluyor

Fransa’nın başkenti Paris’te corona virüs salgınında vaka sayılarının artışa geçmesi nedeni ile yarından itibaren maske takmak zorunlu hale geliyor.

Haberler İHA 28.08.2020 - 05:36

Fransa’da son günlerde corona virüs vakalarında rekor artış yaşanmasının ardından yeni önlemler alındı. Başkent Paris’te corona virüs salgını ile mücadele kapsamında yarın yerel saatle 08.00’den itibaren tüm bölgelerde kamuya açık ve kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Yetkililer, maske takma zorunluluğunun iki tekerlekli araç sürücüleri ve 11 yaşından büyük tüm kent sakinleri için geçerli olduğunu aktardı. Maske takmayanlara ise 135 euro para cezası kesilecek.

Geçtiğimiz günlerde ise artan Covid-19 vakaları nedeni ile Marsilya’da maske takma zorunluluğu getirilmişti.

Öte yandan dün Fransa’da 5 bin 429 yeni vakanın tespit edilmesi ile son 3 ayın en yüksek vaka artışı kayıtlara geçmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız