Saldırı 'kısa, kesin ve profesyonelce' olacak

Bağdat'ta yapılacak olan nükleer müzakerelerin sonuçsuz kalması halinde İsrail'in İran'a askeri operasyona başlayacağı iddia edildi. İddianın sahibi İsrail televizyonu Chanel 10, düzenlenecek olan operasyonun detaylarını da verdi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.04.2012 - 22:15

Batılı ülkelerle İran arasında yapılan nükleer müzakerelerden tatmin olmayan İsrail, askeri operasyon seçeneğini masada tutuyor.

İsrail Savunma Bakanı Barak'ın müzakerelerin Tahran yönetimini hiçbir şekilde C inandığına yönelik açıklamasının ardından, bugün İsrail televizyonlarında İran'a yapılacak askeri operasyonun detayları verildi.

Chanel 10 televizyonunda yayınlanan haberde, saldırının kısa, kesin ve profesyonelce olmasının planlandığı bilgisi yer aldı.

Bağdat müzakerelerinin sonuçsuz kalması halinde harekete geçileceği iddia edilen haberde askeri operasyonun ayrıntıları ise şu şekilde yer aldı:

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız