Sızdırmaya karşı hazırlanan belge de sızdı!

Britanya'da Savunma Bakanlığı'nın personeline, gizli belgelerin internete sızdırılmasının nasıl önleneceğiyle  ilgili tavsiyede bulunduğu belge de internete sızdı.

Haberler Anadolu Ajansı 06.10.2009 - 15:01

Daily Telegraph'ın haberine göre, Savunma Bakanlığı, silahlı kuvvetler ve istihbarat personeline yönelik olarak, bilgi güvenliğini koruma yollarıyla ilgili 2400 sayfalık belge hazırlandı.

Ancak bu belge de hassas bilgilerin kaynağı bilinmeyen kişilerce sızdırılıp yayımlandığı Wikileaks adlı internet sitesine sızdırıldı.

Sızdırılan belgede personele, istihbarat kurumları, suçlular, terörist gruplar ve hoşnutsuz personelin yanı sıra gazetecilerden uzak durmaları tavsiye ediliyor.

Belgede, Çinlilerin "siyasi, askeri, ticari, bilimsel veya teknik her tür bilgiye karşı doymak bilmez açlıkları" olduklarına da dikkat çekiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız