SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile telefonda görüştü

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'li mevkidaşı Lloyd Austin ile telefonda görüştü. Akar'ın Austin ile görüşmesinde bölgesel güvenlik ve ikili savunma iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haberler Anadolu Ajansı 01.04.2021 - 17:25 Son Güncelleme : 01.04.2021 - 17:30

Son dakika haberi! 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'li mevkidaşı Lloyd Austin ile telefonda görüştü. Akar'ın Austin ile görüşmesinde bölgesel güvenlik ve ikili savunma iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Görüşmede, iki savunma bakanının bölgesel güvenlik ve ikili savunma işbirliği konularında görüş alışverişinde buluduğu bildirildi.

Görüşmede her iki bakan tarafından, "Stratejik ilişkilerin önemi, Bölgesel ve küresel güvenlik konusunda ortak bir anlayış geliştirilmesi, Sorunların stratejik ortaklık ve müttefiklik ruhuna dayalı olarak çözüme kavuşturulması" konularının altı çizildi.

Bakan Akar ve Bakan Austin, iki ülke arasındaki askeri ilişkileri güçlendirirken daha yakın işbirliği ve koordinasyona olan bağlılıklarını tekrar teyit etti.

Ayrıca Bakan Akar, Savunma Bakanı olarak atanan Bakan Austin'i bir kez daha tebrik etti.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız