Suudi Arabistan'da yangın: 25 ölü

Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Cazan kentinde devlet hastanesinde yangın çıktı. Yangında 25 kişi öldü, 107 kişi yaralandı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 24.12.2015 - 09:32

Cazan bölgesindeki sivil savunma biriminin sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından yapılan yazılı açıklamada, bu sabah Cazan kentindeki devlet hastanesinde çıkan yangın sonucu 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 107 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, olay yerine 21 itfaiye ekibi, kurtarma ekipleri ve ambulansların yanı sıra güvenlik güçlerinin sevk edildiği ve yangının söndürüldüğü ifade edildi.

Cazan Bölgesi Sivil Savunma Müdürlüğü Sözcüsü Yahya el-Kahtani de saat 02.10'da hastanenin birinci katındaki yoğun bakım, kadın hastalıkları, doğum ve kreş bölümlerinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini söyledi.

Yangında 25 kişinin hayatını kaybettiğini, 107 kişinin yaralandığını aktaran Kahtani, yaralıların bölgedeki hastanelere kaldırıldığını dile getirdi.

Kahtani, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini, olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldığını kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız