MEB görevde yükselme (unvan değişikliği) sınav tarihi ne zaman?

6 Aralık 2020 tarihinde yapılması planlanan görevde yükselme sınavı, corona virüs nedeniyle ertelenen sınavlar arasındaydı. Peki, görevde yükselme (unvan değişikliği) sınavı ne zaman?

Haberler 04.02.2021 - 12:12

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan görevde yükselme sınavı, corona virüs nedeniyle ertelenen sınavlar arasındaydı. 

6 Aralık 2020 tarihinde yapılması planlanan ve başvuruları 26 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında alınan görevde yükselme sınavı için MEB tarafından yeni tarih belirlendi.

MEB GÖREVDE YÜKSELME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı, ertelenen Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği sınavını 81 il merkezinde 2-4 Mart tarihlerinde online olarak yapacak.

EK BAŞVURULAR NE ZAMAN?

MEB Personel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazıda başvuruda bulunamayanlara ise ikinci bir şans verildi. Buna göre adaylar 4 ve 8 Şubat tarihleri arasından işlemlerini yapacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız