Milli Eğitim bakan yardımcılarının sorumluluk alanları belirlendi

Bakan yardımcıları İbrahim Er, Mahmut Özer, Mustafa Safran ve Reha Denemeç'e bağlı olacak birimler belirlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 15.08.2018 - 11:51

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bakan yardımcılarının sorumlu bulunduğu birimler açıklandı.

MEB'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bakan yardımcıları İbrahim Er, Mahmut Özer, Mustafa Safran ve Reha Denemeç'e bağlı olacak birimler belirlendi.

Buna göre, MEB Bakan Yardımcılarından İbrahim Er, Din Öğretimi, Hukuk Hizmetleri, Özel Öğretim Kurumları, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri ile Destek Hizmetleri genel müdürlüklerinden, Mahmut Özer, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri genel müdürlükleri ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından sorumlu oldu.

Ortaöğretim, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme, Temel Eğitim ile Yükseköğretim ve Yurt dışı Eğitim genel müdürlükleri Mustafa Safran'ın, Hayat Boyu Öğrenme ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri genel müdürlükleri, İnşaat ve Emlak Dairesi ile Strateji Geliştirme başkanlıkları Reha Denemeç'in sorumluluğuna verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız