Sömestr tatili (15 tatil) ne zaman başlayacak? (2022-23 MEB yarıyıl tatili takvimi)

Sömestr tatili tarihi, Aralık ayına girilmesiyle birlikte binlerce öğrenci tarafından sorgulanmaya başladı. İlk ara tatilin ardından yeniden okullara dönen öğrenciler şimdi de yarıyıl tatili için MEB takvimini araştırmaya başladı. Peki, sömestr tatili ne zaman başlayacak? İşte 2022-23 MEB yarıyıl tatili takvimi.

Haberler ntv.com.tr 01.12.2022 - 17:07

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan tatil takvimi merak ediliyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte, sömestr tatili öğrencilerin gündemine girdi. 15 günlük bir tatil dönemi yaşayacak öğrenciler, tatilin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, sömestr tatili ne zaman başlayacak?

SÖMESTR TATİLİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimiyle birlikte, okulların tatil tarihleri belli oldu.

Buna göre; öğrenciler bu yıl yarıyıl tatilini 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacak.
İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda ikinci ara tatilin ne zaman başlayacağı belirlendi.

Buna göre; Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan 2023'te yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız