YÖK’te yeni görev dağılımı

YÖK Başkanvekilliğine Prof. Dr. Mandal, boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Er seçildi. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine ise YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Atar seçildi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.07.2016 - 01:46 Son Güncelleme : 21.07.2016 - 01:47

YÖK Başkanvekilliğine Prof. Dr. Hasan Mandal, boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Rahmi Er ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine ise YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Yavuz Atar seçildi.

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, YÖK Başkanvekilliğine Prof. Dr. Mandal ve boş bulunan YÖK Yürütme Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Er seçildi.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde boş bulunan Mütevelli Heyet Üyeliğine seçilen Atar'ın ise YÖK üyeliğinin devam ettiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız