2021 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?

2021 yılında asgari ücret zammının ne kadar olacağı vatandaşlarımız tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ile çalışanlar yeni maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. İşte asgari ücret ilke ilgili merak edilen her şey…

Haberler 21.12.2020 - 13:22 Son Güncelleme : 21.12.2020 - 13:47

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Her yıl olduğu gibi 2021 yılı için de asgari ücret zammı vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu oldu. Gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonuna çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonundan gelecek olan haber, hem işveren hem de işçi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, her iki tarafında memnun kalacağı bir rakamın ortaya çıkmasını istediğini dile getirdi.

ASGARİ ÜCRET NE KADAR?

Asgari ücret şu an net 2 bin 324 lira olarak uygulanıyor. Yeni asgari ücret ise komisyon, dengeli bir asgari ücret belirlenmesini ön görülüyor.

Corona virus sebebiyle bu yıl komisyon, toplantılarını online olarak gerçekleştiriyor.

Toplamda 4 kez toplanacak olan komisyon, üçüncü toplantılarını 22 Aralıkta gerçekleştireceklerini duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız