6 metro hattı için ihaleye çıkılıyor

İstanbul'da Yaklaşık 77 kilometrelik 6 metro hattının ihaleleleri Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek.

Haberler ntvpara.com 09.07.2016 - 13:45 Son Güncelleme : 09.07.2016 - 14:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB) Kadir Topbaş'ın "ustalık eserim" diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi hayata geçiriliyor.

İstanbul'da Haliç'in iki yakası arasındaki trafiği denizin altından tünelle sağlayacak olan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi ile Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt, Başakşehir-Kayaşehir, Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ve Sarıgazi-Taşdelen-Yenidoğan gibi pek çok güzergahta metro yapımına ilişkin ihaleler için start verildi.

Yaklaşık 77 kilometrelik 6 metro hattının ihaleleleri Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek.

Haliç'in iki yakası arasındaki trafiği denizin altından tünelle sağlayacak olan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 11 Temmuz'da ihaleye çıkacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız