9 mağazasını 1 Euro'ya sattı!

Dünyada Electro World adı altında mağaza zincirlerine sahip olan İngiliz DSG International Macaristan'daki 9 mağazasını 1 Euro'ya sattı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.05.2009 - 09:37

Avrupa'nın en büyük elektronik eşya satan şirketlerinin başında gelen İngiliz DSG İnternational, Macaristan'daki toplam 9 mağazasını 1 Euro'ya EW Electro Retail Ltd'ye sattı.

Dünyada Electro World adı altında mağaza zincirlerine sahip olan İngiliz şirketinin Macaristan'da 432 kişinin çalıştığı 9 mağazası bulunuyordu.

Yapılan açıklamada, bu mağazaları satın alan şirketin 2009 yılında Macaristan'da 2 mağaza daha açarak 100 kişiye istihdam yaratacağı bildirildi.

DSG İnternational yetkilileri, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti'nde bulunan 19 mağazasının elde tutulacağını, Polonya'daki 8 mağazasının durumunun ise şirket tarafından inceleneceğini açıkladı.

DSG İnternatinal'in mayıs ayı başı itibarı ile Orta Avrupa'daki Electro World mağaza zincirlerinden 6.8 milyon sterlin zarar ettiği açıklanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız