Bakan Pakdemirli'den ithal ete fren: 2023'e kadar bitireceğiz

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ithal et konusunda hiçbir anlaşmaya imza atmadığını belirterek, 2023'e kadar ithal et konusunu bitereceklerini duyurdu.

Haberler 14.11.2019 - 13:07

Bakanlığı döneminde bir kilogram bile ithal et imzası atmadığını söyleyen Bakan Pakdemirli et ithalatını 2023'e kadar bitireceğini vurguladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli et ithalatı ile ilgili,  ''2023 yılında ben Türkiye'de ithal et işini bitireceğim, bundan emin olabilirsiniz. Bu 2022 de olabilir, inşallah 2021'e de yetiştiririz." diye konuştu.

Öte yandan Pakdemirli, ''Besilik hayvan ithalatıyla ilgili de frene komple basmış durumdayız. 26 Ekim'den itibaren yeni kontrol belgesi vermiyoruz. İhtiyaç olmadıkça vermeyeceğiz. Eskiden belge alanların girişleri devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Et ithalatı için kendisinden önce yapılan bağlantılar olduğunu söyleyen Pakdemirli, "Onların da mümkün mertebe hepsini iptal ettim" dedi.

VİDEO: ET ÜRÜNLERİNE DOMUZ ETİ İÇEREN PROTEİN TOZU KATIYORLAR (FİYATA DİKKAT!)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız