Başkent Gaz'da teklif verme tarihi uzatıldı

Başkent Doğalgaz'ın yüzde 80'inin özelleştirilmesinde son teklif verme tarihi 16 Nisan'a ertelendi.

Haberler 24.01.2012 - 11:06

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Başkent Doğalgaz'ın yüzde 80 hissesinin satış yöntemi ile özelleştirilmesine ilişkin ihale sürecindeki son teklif verme tarihinin 27 Ocak yerine 16 Nisan tarihine ertelendiğini açıkladı.

ÖİB'den yapılan yazılı açıklamada, "Özellikle yabancı firmalar ile ortaklık kuran veya ortaklık görüşmeleri devam eden katılımcıların son dönemde Başkentgaz ile ilgili olarak EPDK tarafından açıklanan tarife metodolojisi ve Başkentgaz'ın varlık tabanı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü ile imzalanan Borç Protokolü gibi gelişmeleri detaylı olarak inceleyebilmek ve bu gelişmeleri tekliflerine yansıtabilmek amacıyla ilave süre talep etmeleri nedeniyle 16 Nisan saat 18.00'e ertelenmiştir" denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız