Borsalardaki olumlu hava sürüyor

Küresel borsalarda Goldman Sachs bilançosuyla başlayan olumlu hava, iyi gelen Intel karı ve makro verilerle devam ediyor.

Haberler 16.07.2009 - 12:15

ABD borsaları dün yüzde 3'ün üzerinde prim yaptı. Vadeliler ise bu sabah ise hafif ekside bulunuyor. Yukarı yönlü hareket bu sabah Asya'da da devam etti, ancak Avrupa borsalarında dünkü hızlı çıkışın ardından bugün bir miktar kar satışı etkili.

Euro/dolar 1.4137'ye kadar çıktıktan sonra yeniden 1.41'in altında. içerdeyse dün banka hisseleri öncülüğünde yüzde 3,3 değer kazanan ve 10 ayın rekor seviyesinden kapanan İMKB bugün Avrupa'ya paralel olarak hafif ekside seyrediyor.

Dün kapanış sonrası 1.52 seviyesine kadar inen dolar-TL bugün 1,53'ün hemen üzerinde.

Dün valörlü işlemlerde hafif gerileyerek yüzde 11.57 bileşikten günü tamamlayan gösterge kağıt ise bu sabah yüzde 11.68'e kadar yükseldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız