Bu da İzmir'in ikiz kuleleri

200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki kuleden oluşacak proje 30 ayda tamamlanacak. Dairelerin metrekare fiyatı ortalama 2 bin 500 dolar olacak.

Haberler 24.05.2011 - 16:14

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Folkart Towers projesi kapsamında ikiz kulelerin yapımına başlanıldı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin tanıtım toplantısında, tamamlandığında 200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki kuleden oluşacak Folkart Towers'ın İzmir'in en yüksek, Avrupa'nın 5. yüksek ikiz kuleleri olacağını söyledi.

Sancak, 150 milyon dolarlık yatırımla 30 ayda tamamlanması planlanan projeyle iş ve ev hayatını bir araya getirmek istediklerini anlattı.        

METREKARE FİYATI 2 BİN 500 DOLAR
Binaların 8 ve 18. katları arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde balkonlu rezidanslar bulunacağını dile getiren Sancak, ofis katlarında ise 65 metrekareden bin 150 metrekareye kadar farklı büyüklüklerin satışa sunulacağını, metrekare fiyatlarının ise her iki grupta da ortalama 2 bin 500 dolar olacağını açıkladı.        

Kulelerde, alışveriş alanları, spor kompleksleri, rezidans ve ofis katları yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız