İş dünyası Ayvalık Business Forum'da buluştu

D-Resort Murat Reis Ayvalık, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarının buluştuğu Ayvalık Business Forum'a ev sahipliği yapıyor. İş dünyasının geleceğinin konuşulacağı konferans 24-25 Eylül'de gerçekleşiyor.

Haberler ntv.com.tr 24.09.2021 - 15:52

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarının, geleceği tartışacağı Ayvalık Business Forum başladı. 

İçinde bulunduğumuz yılın değerlendirmesi ve 2022 yılı beklentileri, pandemi sonrası şekillenen yeni iş ortamı, dijitalleşmenin geleceği, iş hayatına etkileri, sürdürülebilirlik, anlamlı iş stratejileri, girişimcilik, Z kuşağı gibi konular Ayvalık Business Forum'un öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor.

Huzurlu, sakin atmosferiyle Ayvalık’ın kalbinde yer alan D-Resort Murat Reis Ayvalık, doğal ve lezzetli tatları, dinlendirici konsepti, konforlu odalarıyla iş dünyasını 2 gün boyunca ağırlayamaya devam edecek.

Katılımcılar oturumların ve toplantıların yanı sıra keyifli sosyal aktivitelerle de iyi zaman geçirmenin keyfini yaşayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız