Kredi için randevu noktası

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine “Randevu Noktası” uygulamasını sunarak ev kredisine ihtiyacı olan müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırıyor.

Haberler 24.12.2009 - 13:48

Çeşitli sebeplerle mesai saatlerinde banka ile iletişime zaman ayıramayanlar isteevim.com.tr de bulunan randevu noktasından ister telefonla aranmayı, ister İş Bankası şubelerinde kendilerine özel görüşme ayarlanmasını talep edebiliyor.

Ev kredisi hakkında bilgi edinmek veya kredi başvurusunda bulunmak isteyenler  isteevim.com.tr sitesinden randevu tarihini diledikleri gibi belirleyebiliyor. Yeni Nesil Ev Kredisi Çağrı Merkezi, tercih edilen şube ile talep edilen tarih için randevuyu organize ederek Müşteriye teyit bilgisini iletiyor.

İş Bankası müşterilerine ev kredisi ile ilgili ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye “Randevu Noktası” uygulamasıyla daha hızlı bir şekilde ulaşma imkânı sağlayarak, müşterilerin bankaya gelerek yetkiliye ulaşmak için zaman harcama sürecini de ortadan kaldırıyor.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız