Potada 18 milyon liralık kaçak

SGK spor kulüplerini mercek altına aldı. Basketbol birinci ligindeki yabancı sporcuların sigorta yapılmaması nedeniyle oluşan zarar 18 milyon liraya ulaştı.

Haberler 18.07.2012 - 12:34

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) futbol ve basketbol kuluplerini mercek altına aldı.

CNBC-e yayınına katılan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç, SGK'nın başlattığı incelemeyle ilgili bilgi verdi.

Kılıç, basketbol birinci ligindeki yabancı sporcuların sigorta yapılmaması nedeniyle SGK'ya faturasının 18 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

SGK'nın kulüplerle arasında diyalog yaşandığını belirten Kılıç, futbol dışında kürekten güreşe kadar incelemenin sürdüğünü ifade etti.

SGK'nın incelemesinde kim sigortalı, kim sigortasız ortaya çıkacak. Sigortasız sporcu barındıran kuluplere faizle birlikte para cezası verilebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız