Sabancı: Artık önümüzü görüyoruz

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Türkiye ekonomisinin başarılı bir süreçten geçtiğini belirterek, ''Birçok ülke 3. ayını göremezken bize 3 yıllık bir projeksiyon verildi. Önümüzü görüyoruz'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 15.10.2012 - 12:05

24. Brisa İyileştirme Konferansı ''sürdürülebilirlik'' temasıyla Sabancı Center'da gerçekleştirildi.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı konuşmasında Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme yaptı.

Sabancı şunları söyledi: ''Türkiye ekonomisi başarılı bir süreçten geçmekte. Sayın Babacan açıkladı, birçok ülke 3. ayını göremezken bize 3 yıllık bir projeksiyon verildi. Önümüzü görüyoruz. Temkinli bir iyimserlik var programda ama dünyada bildiğimiz sıkıntılar var. Türkiye ekonomisi dünyanın 16. ekonomisi. 2023 hedefimiz ilk 10'da olmak. Bu topluluğa ve gençlerimize baktığım zaman sürdürülebilir inovatif girişimci etkin çalışan bir Türkiye bunu başarabilir. Ben buna inanıyorum.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız