Wells Fargo, varlık yönetim kolunun satışını değerlendiriyor

ABD'li banka Wells Fargo, 3 milyar dolardan fazla getiri sağlayabilecek bir işletme olan varlık yönetimi biriminin satışını araştırıyor.

Haberler 23.10.2020 - 12:08

Stratejisini gözden geçiren bankanın, diğer varlık yöneticileri ve özel sermaye şirketleriyle olası bir anlaşmayı müzakere ettiği bildirildi.

Kaynaklar, bir elden çıkarmanın kesin olmadığını belirtti.

Bloomberg'in haberine göre geçtiğimiz ekim ayında görevi devralan CEO Charlie Scharf, selefleri dönemindeki skandallardan sonra bankayı toparlama vizyonunu ortaya koymaya hazırlanıyor.

Scharf, analistlere bu ay çok çeşitli seçenekleri araştırdığını ve Ocak ayında yatırımcılara daha fazla bilgi sağlayacağını söyledi. San Francisco merkezli şirketin hisseleri bu yıl yüzde 57 düştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız