2021 Şubat ayı burç yorumları

Çok sevgili astroloji severler, zor bir ocak ayından sonra artık şubat ayına adım atıyoruz. Bolluk, bereket ama her şey den önce sağlıklı bir ay geçirmenizi gönülden dilerim. Şubat ayında Güneş Kova burcundan Balık burcuna geçecek. Ay ise, 11 Şubat saat: 22.05 de Kova burcunda yeniay ve 27 Şubat saat: 11:17 Başak burcunda dolunay pozisyonunda Güneş ile dansını sürdürecek. Bunun yanında 21 Şubat’ta ise Merkür’ün geri hareketi artık bitmiş olacak. Merkür’ün geri hareketinin burçlar üzerindeki etkisinden okuyabilirsiniz.

Haberler 03.02.2021 - 15:19

  • 1

    Şubat ayına girdiğimiz ilk günlerde gökyüzünde yaşayan Zodyak Mahallesi’nde hareketlilik hala devam etmekte. Güneş malum “ben” dediğimiz karakter, Ocak ayında nalet, sert öğretmen Satürn ve sözde şans gezegeni olacak Jüpiter ile aynı evde geçirdiler. Ve mahallenin bıçkın delikanlısı Mars ve sağı solu asla belli olmayan atarlı Uranüs ile bu üçlü karşısında çata çat kavga edip durdular.

    Mahalle de kavga olurda Venüs denilen iyi yürekli, hafif meşrebin de işe karışmaması düşünülmez. Bir taraf “mahalle bizim, yaşasın özgürlük” derken diğer taraf “siz önce tencerenizi kaynatın, açlıktan nefesiniz kokuyor!” diye muhalefet edecek.  Merkür ise arabasını o yana bu yana çarpa çarpa sokağın başından laf yetiştirmek için geri geri geliyor olacak. Şubat ayı için ne başlangıç ama!

    Ayın ortalarında ise Venüs ve Satürn ikilisi, Şiron denilen semtin yaralı şifacısından akıl almaya devam edecekler. Şiron’un kendine hayrı yoktur ama iyi akıl verir, sağlam hekimdir. Artık nasıl bir akıl vermekse o Venüs hızını alamayıp, sürekli ayrılıp barıştığı Mars ile 14 Şubat sevgililer günü de dahil sıkı bir rezalet çıkartacaklar gibi görünmekte. Sevgilisi olanlar 14 Şubat’a dikkat. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Gökyüzü çok da sevimli değil o tarihlerde.

    Tabi özellikle Satürn Şiron dan akıl alırda, yakışıklı Mars boş durur mu? O da koşa koşa Neptün denilen kafası dumanlı, elinde kadehi dolanan abladan medet umacak. Bakmayın Neptün kıyak kafalıdır ama insana çoğu zaman karanlıkta, sis içinde nasıl yol bulunmasını iyi öğretir. Bu anlamda artık önümüzü görmeye başlayacağız.

    Mars bununla yetinmeyip mahallenin mafya, karanlık Plüton abisine gidip ondan da destek isteyecek. Dedikoducu Merkür ise bu arada Şubat’ın 21’ine kadar tarafını belli ederek Uranüs’e eli belinde laf yetiştiriyor olacak.  Tabi özellikle Jüpiter ile Venüs gibi iyicilin yanyana olması ve diğerlerinin Şiron ve Neptün ile olumlu kontaklar kurması bizim işimize geliyor. Bu anlamda şubat ayı, evet gerilimi devam eden ama nispeten da artık çözüm bulmak için uğraşan bir halde seyredecek. 2020’nin koyu karanlığından sonra ışık hafiften görünür gibi.

    İşin gerçeği gökyüzünde olaylar hiç bitmez. İyide gökyüzü mahallesinde şubat ayında bu patırtı, gümbürtü koparken bizim halimiz nice olacak? Bunun cevabını Şubat Ayı Aylık Burç Yorumlarından okuyabilirsiniz.

  • 2

    Koç

    Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.

    Bu ay sizde gerilim yaratacak konuların başında sosyal hayatınız ve para mevzuları gelmekte. Bunun yanında artık öteden beri gelen kronik sorunlara da yavaş yavaş çözüm bulacağınız bir süreç içinde kendinizi bulmanız olası. Özellikle kendinizi iyileştirmek ve daha donanımlı hale getirmek için güzel olanaklar önünüze açılabilir. Bu anlamda gelecek adına hareket alın derim.

    11 Şubat günü gerçekleşecek olan yeniay sizin daha çok sosyal hayatınızda söz sahibi olacak. Venüs ve Jüpiter Ay düğümlerine güzel açılar yaparken aynı zamanda Satürn’ün de Şiron’a yapacağı olumlu açı özellikle sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda yeni başlangıçlara sizi teşvik edecek gibi duruyor.

    Bunun yanında Ay sonunda 27 Şubat günü yaşanacak olan dolunayda ise Ay ve Güneş, para konularında sizi uzun süredir hırpalayan Uranüs’e güzel bir açı yaparken diğer yandan Jüpiter ise ay düğümlerine geleceğe daha sıcak gülümsememiz için yardım edecek.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

  • 3

    Boğa

    Merhaba sevgili boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar.

    Bu Ay, özellikle geçen ayda etkili olan kariyer, iş, ebeveynler, meslek, profesyonel hayatınız gibi konuları içeren alanlardaki gerilim bu ayda kendini hissettirmeye devam edecek gibi görünmekte ve fakat Ay ortasında gerçekleşecek olan iki iyicil Jüpiter ve Venüs’ün olumlu performansı sizin rahat bir soluk almanıza neden olacakmış gibi görünmekte.

    Şubat ayının 11’inde gerçekleşecek olan yeniay sizin yine kariyer alanınızda gerçekleşeceği için artık çok daha umutlu bir yenilenme içine girmeniz olası. Özellikle iki iyicil Venüs ve Jüpiter in kavuşumu bu konularda sizi mutlu edecek, yeni yollar açacak gibi duruyor.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konuları başta olmak üzere artık Jüpiter ve Merkür’ün de olumlamasıyla çok daha güçlü adımlar atacaksınız gibi duruyor. O nedenle özellikle ilişkilerinizde artık yeri geldiğinde noktayı koyabilmeyi de bilmelisiniz.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 4

    İkizler  

    Merhaba sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.

    Bu ay uzun süredir beklentide olduğunuz resmi konularda güzel gelişmeler yaşamanız veya eğitim öğretim ve hayata olan bağlarınızı güçlendirecek konularda, her ne kadar gökyüzü henüz süt liman olmamış olsa bile hoş gelişmeler yaşamanız oldukça mümkün.

    11 Şubat da yaşayacağınız yeniayda ise dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran alanlarda artık çok daha umutlu bir yenilenme içine girmeniz olası. Özellikle iki iyicil Venüs ve Jüpiter in kavuşumu bu konularda sizi mutlu edecek, yeni yollar açacak gibi duruyor.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan mevzularda zamanını doldurmuş artık sizi gereksiz yere oyalayan konularda bir karar verip ilerlemeye başlayacaksınız. Bu nedenle geleceğiniz için sizi durduran faktörlerden vazgeçmeyi bilmeniz gerekecek.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 5

    Yengeç

    Merhaba sevgili yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.

    Bu ay da yine geçen Ay olduğu gibi eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konular da nispeten daha az gerilim yaşayacaksınız. Şubat ayının sonuna doğru ise bu durum gittikçe daha az hissedilir olacak.

    11 Şubat da yaşayacağınız yeniay özellikle bu söz konusu mevzularda artık yeni bir başlangıç yapmanız için ön ayak olacak. Özellikle iyicil gezegenlerin Ay düğümlerine yapacakları pozitif açılar sizi bu anlamda çok daha yüreklendirecek gibi görünmekte.  

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan Merkür konularında tam olarak “artık tamamdır.” dediğiniz zamanları yaşayacaksınız. O nedenle özellikle Jüpiter in olumlu kurgusu size bu anlamda yardımcı olacak gibi görünmekte.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 6

    Aslan

    Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.

    Bu Ay ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri ve mahkemeleri anlatan alanda uzun süredir manalı, manasız birçok şey yaşamış olmanız muhtemel. Ama artık şubat ayında bu anlamda yolun sonunu size işaret edecek şeyler yaşayacaksınız gibi görünüyor.

    Yeniay sizin yine bu konularda artık iyi bir başlangıç olumlu bir gelişmeye hazır olduğunuzu söylemekte. 11 Şubat sizin için çok daha ümit verici gelişmelerin başlangıcı olacakmış gibi görünmekte.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise para ve mal varlıkları konusunda şimdiye kadar yapmış olduklarınızın meyvesini alarak veya almayarak bir defteri kapatıp yeni bir defter açmak isteyebilirsiniz. Bunu yapmanız sizin değişiminiz için ve daha olumlu bir gelecek için hayırlı olacak gibi görünüyor. O nedenle değişimden korkmayın.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

  • 7

    Başak

    Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.

    Uzun süredir, sizin hassas olduğunuz iş arkadaşları, çalışanlar, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızı anlatan konularda kuşatma altındaydınız. Ve fakat bu Ay bu konularda artık eliniz rahatlayacak gibi görünmekte.

    11 Şubat da yaşayacağınız Kova burcundaki yeniay size artık bu ve buna benzer konularda nispeten olumlu gelişmeler yaşatabileceğini söylemekte.  Uzun süredir hayatınızın her alanında ciddi bir sabır gösterdiniz. Artık yavaş yavaş ışığı göreceğiniz günler belirmekte.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan konularda olacak artık bu dolunayda neyi ne kadar istediğiniz ne kadar istemediğinizi bir kere daha anlayacak ve bunu hayatınıza geçireceksiniz gibi duruyor. Özellikle geleceğiniz açısından bu değişim kurgusunu yaparsanız sizin için harika olur.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 8

    Terazi

    Merhaba sevgili teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.

    Bu ay aşk, kısa süreli ilişkiler, hobiler, çocuklar ve şansla ilgili konularında galiba artık hoş bir şeyler olacak dediğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu sizi nispeten rahatlatacakmış gibi görünüyor. Artık yolunuz gittikçe açılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Doğru hissediyor olacaksınız, merak etmeyin daha iyi olacak, az sabır.

    11 Şubat da yaşayacağız yeniay özellikle duygusal yaşamınızda sizi çok daha olumlu olmanıza neden olacak durumları tetikleyecekmiş gibi görünmekte. O nedenle bu konularda daha umutlu olacaksınız.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise özellikle korkularınız ve kendinizi kapadığınız dünyadan artık yeni bir pencere açmak için olanaklar karşınıza çıkabilir. Bunları iyi değerlendirin. Çünkü uzunca bir süredir zaten maddi, manevi kapalı kalma duygusu yaşadınız bu dolunay buna bir nokta koymak için ideal durmakta.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 9

    Akrep

    Merhaba sevgili akrepler ve yükselen burcu akrep olanlar.

    Bu ay Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda ana temalarda ciddi zorluklar yaşamanız olmanız muhtemel. Bu Ay bu konularda artık daha olumlu gelişmeler sizi beklemekte. Zorlayan açılar hayatınızın genelinde henüz bitmiş olamasa da artık daha pozitif olacağınızı da söylemek lazım.

    11 Şubat da yaşayacağınız yeniay yine Kova burcunda sizin bu konularda haritanızın en altında gerçekleşeceği için sizin maddi manevi her konuda gelişiminiz çok daha ümit verici olacaktır. O nedenle sevgili akrepler ben sizin artık çok daha güzel günlere adım atacağınıza inanıyorum.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda bir kapıyı kapatıp yeni bir kapı açmaya yönleneceksiniz gibi görünüyor. Bu noktada bu dolunay sizi birazcık içe dönük bir noktaya taşıyabilir. Önemli olan sizin kendinizi iyi hissediyor olmanız.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 10

    Yay

    Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.

    Bu ay kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan konularda her ne kadar Merkür retroda olsa ayın genelinde muhtemel önceden yaşamış olduğunuz yanlışlıkları veya hataları telafi edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız gibi görünmekte.

     

    Ayın 11’inde yaşayacağınız yeniay da ise bu ve buna benzer konularda iyicil iki gezegen olan Venüs ve Jüpiter’in kavuşumunun etkisiyle çok daha olumlu gelişmeler yaşamanız söz konusu. Kendinizi daha dış dünyaya açık, çok daha pozitif hissetmeniz söz konusu olabilir.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise kariyer konusunda bir vedalaşma, yeni bir alana kapı açma durumu söz konusu olabilir. Özellikle şubat boyunca yaşamış olduğunuz Merkür retrosu sizi bu noktaya da taşımış olabilir. Eğer artık bu konularda miadı tükenmiş şeyler varsa “bitti” demeyi de artık bilmek gerekecek.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

     

  • 11

    Oğlak

    Merhaba sevgili oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.

    Bu ay uzun süredir cebelleştiğiniz parayı nasıl kazanacağınızı, maddi durumunuzu anlatan konularda artık moralinizin biraz daha yerine geleceğini söylemek çok da abartılı olmayacaktır. Bu anlamda maddi konularda artık önünüzü görmeye başlayacaksınız. “Evet ya ümit var!” demeye başlayacaksınız gibi durmakta

    11 Şubat da ise, yaşayacağınız kovca burcundaki yeniay size yine bu ve buna benzer mevzularda yeşil ışık yakabilir. Siz zaten maddi konularda genelde ne yapacağını bilen bir insansınız o nedenle bu alanda daha cesur başlangıçlara adım atabileceksiniz.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran meselelerde özellikle yurtdışı ile ilgili işlerde bir defteri kapamak ve çok daha beyaz bir sayfa açmak için önünüze nedenler dökülecek gibi görünüyor. Bu konuda hareket almakta çekinmeyin, çünkü birini bırakmadan yenisi gelmiyor.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

  • 12

    Kova

    Merhaba sevgili kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.

    Bu ay başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan konularda, yani sizi siz yapan her alanda tekrar bir yapılanma içine girmeniz olası. O nedenle eskilerin deyimiyle artık üzerinizden ölü toprağını atacağınız zamanlar yaklaşıyor.

    Şubat’ın 11’in de yaşayacağınız yeniayda ise bu anlamda hoş adımlar atmaya kendinizi aday hissedeceksiniz. Kendiniz için yeni başlangıçlar yapmanız ne hoş olur. Bu anlamda neler yapabileceğinizi elbette siz çok daha iyi biliyorsunuz. Ama ne olursa olsun bir şeyler yaparsanız iyi olur.  

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda artık bir sıkıntı varsa son bulacak dememiz yanlış olmaz. Bu anlamda hayat size gerekli ve güzel bir servis veriyor olacak aslında. O nedenle olaylara biraz bu açıdan bakarsanız bu ay sonuna doğru daha rahat bir süreç yaşarsınız.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

     

  • 13

    Balık  

    Merhaba sevgili balıklar ve yükselen burcu balık olanlar.

     Bu ay uzun süredir içinde bulunduğunuz adeta gerçeklikten soyutlanmış bir dünyada olduğunuz duygusundan yavaş yavaş kopacaksınız demek yerinde olur. Bu anlamda hayatın içine daha aktif katılacağınız, yüzünüzün daha çok güleceği zamanlar çok da uzakta değil.

    11 Şubat da yaşayacağınız yeniayda özellikle bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan konularda artık daha olumlu adımlar atacaksınız gibi durmakta. “Artık silkelenme zamanı” diyeceksiniz.

    27’in de yaşayacağınız dolunayda ise özellikle evliyseniz eşinizle veya uzun süreli birlikteliğiniz olan ortaklarınızla, arkadaşlarınızla ve tabi mahkeme veya anlaşmalarda artık bir noktayı koymak ve yeni bir evreye geçme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu konuda sağlam adımlar atarsanız geleceğiniz için hem siz hem de çevreniz için hayırlı bir süreç yaşamış olursunuz.

    Ayrıca Merkür ün retro olduğu dönemde hangi konularda etkileneceğinizi öğrenmek için Merkür Kova Burcunda retro yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

     

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız