Günlük burç yorumları (1 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 1 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 01.04.2024 - 11:13 Son Güncelleme : 02.04.2024 - 08:37

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize mutlu bir gün dilerim. Güne ay-merkür arasındaki olumlu açılar ile başlıyoruz ancak merkür durağanlaşmış pozisyonda.

    Bugün başladığımız işlerden sonuç almak zor olabilir ancak yine de karşımızdaki insanları dinlemek ve anlamak adına verimli bir gün olacaktır.

    Sabah saatlerinde Ay burç değiştirerek Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bugün daha gerçekçi olaylara odaklanmamız gerekebilir. Bugün işlerden, ilişkilerden verim almak zor olabilir. Ancak yine de iş bitirme eğiliminde olacağız ve bu durum biraz gerilim yaratabilir.

  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün iş ve kariyer hayatınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Bitirmek istediğiniz yarım kalan işlere bugün odaklanmak çıktılarınızı arttırmak konusunda yardımcı olabilir.
  • 3
    Boğa Burcu: Sevgili Boğa,bugün eğitim, öğrenme, gezme, konularıyla ilgili araştırma yapabilir ve kendinize bir seyahat planı oluşturabilirsiniz. Karşılaştığınız olay ve kişiler konusunda bazı konuları takıntı haline getirebilirsiniz.
  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün ödemeler, finansal konular ile ilgileneceksiniz. Arkadaşlar, aşk hayatı ve çocuklar ile ilgili duygusal açıdan sizi zorlayan bir gün olabilir. Duygularınızı ifade etmek güç olabilir.
  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün partneriniz, aileniz ile ilgili konularda sizden bağımsız gerilimler yaşanabilir. Duygularınızın hayatınızdaki insanlar tarafından anlaşılmadığını hissedebilirsiniz.
  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün yarım kalan projelere odaklanmak ve iş çıktı potansiyelinizi arttırmak adına hareket edebilrisiniz. İş ortamınızda haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.
  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün aşk hayatınız ile ilgili kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Aile fertlerinin birbirleri arasındaki iletişimsel sorunları dert edinebilirsiniz. Eviniz ile ilgili konularda bitirmeye çalıştığınız işlere odaklanabilirsiniz. Partnerinizin sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir.
  • 8
    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aileniz ile daha fazla iletişimde olacaksınız. Duygusal olarak anlatma ihtiyacı içindesiniz ancak diğerleri sizi dinlemeye pek hevesli değil. Bu durum partnerinizle olan ilişkinize zarar verebilir.
  • 9
    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, yakın çevreniz ile yaptığınız anlaşmalar, sözleşmeler bazı sorunlar çıkartabilir. Birlikte çalıştığınız insanlar ile iletişim kurmak ve onlara kendinizi anlatmaktan geri planda durabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Baş ağrıları, migren atakları bugün sizi çok rahatsız edebilir.
  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Finansal açıdan size fayda sağlayacak iş girişimlerinde bulunabilirsiniz. Ev düzeninizle ilgilenebilir belki beğendiğiniz ibr kaç ev objesi alabilirsiniz.
  • 11
    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün çok fazla dışarıya aktarmadığınız duygularınızı aktarma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konular sizi üzebilir.Ancak iletişim kurduğunuz insanları gerçekten dinlediğinize emin olmalsınız. Çözülemeyecek bir problem yok.
  • 12
    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün içe kapanıp, diğer insanlar ile diyalogunuzu kesebilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularda bir hesaplaşma süreci içindesiniz. Duygularınızı bu kadar içinize atmanıza sebep olan kişileri suçlama eğiliminde olabilirsiniz.
  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün arkadaşlarınız ve dış dünya ile ilgileneceksiniz. Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızın hayatınız üzerindeki desteği büyük. Ancak maddi kaynaklar konusunda sizi zorlayan ödeme koşulları oluşabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız