Günlük burç yorumları (14 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 14 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 14.03.2024 - 00:00 Son Güncelleme : 14.03.2024 - 14:20

  • 1

    Bugün ay boğa burcundaki seyahatine devam ediyor, duygusal olarak güvenlik ihtiyacımızı karşılayacak konulara eğilebiliriz. Ay’ın Jüpiter ile olan kavuşum etkisi ilahi anlamda bilmemiz, farkına varmamız gereken bilgilerin farkına varacağımızı gösteriyor. Duygularımıza çok kapılabileceğimiz bir gün aynı zamanda bunları ifade etmek adına çok çaba sarf etmemiz gerekebilir. Maddi kaynakların yönetimi, yatırımlar ve finansal konular daha çok gündemimizde olacak. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç,  bugün değer verdiğiniz şeylere sahip olmak isteyebilir, kendi değerinizin daha çok farkına varacağınız deneyimler edinebilirsiniz. Kazançlar konusunda oldukça şanslı bir gün, hiç beklemediğiniz yerlerden kazanç sağlayabilir, bir süredir ödenmesini beklediğiniz ödemeleriniz yapılabilir.  

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün hayatınızdaki insanlara duygularınızı açmak, anlatmak isteyebilir, kişisel gelişiminiz, bakımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sevmek, ilişkilerde güven duymak öncelikli beklentileriniz arasında olacak. İştahınız artabilir, yemek yeme konusunda kontrolü kaybedebilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün duygularınızı ifade etmek sizin için zor olabilir. Hayatınızda aniden karşınıza çıkan bir bilgi sebebiyle kime güveneceğiniz konusunda kafanız, duygularınız karışabilir. Gerçekleri öğrenmek ve somut deliller üzerinden hareket etmek isteyebilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün arkadaşlarınızla, çevrenizdeki insanlar ile bağ kurmak, iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın hissiyatı, duyguları hakkında onları yönlendirebilirsiniz. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün toplum önünde güvenilir olmak, insanları etkilemek için güvenlerinizi kazanmanız gerekebilir. İş ve kariyer hayatınızda görünür olmak ve kazançlarınızla ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün günlük rutinlerin dışına çıkmak, özgürleşmek isteyebilirsiniz. İnandığınız değerleri savunmak, ifade etmeniz gerekebilir.  

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün duygularınız çok yoğun olabilir. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmek adına hareket edebilirsiniz. Finansal koşulları iyileştirmek, ödeme konularını düzenlemek önceliğiniz olabilir.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ilişkilerinizde güven arayışınız yüksek. Şüphe duyduğunuz konuları gündeme getirerek partneriniz veya ortaklarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün beraber çalıştığınız insanlar ile güvene dayalı görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklar ile ilgili konular gündeminizde olacak, maaş ödemeleri ve çalışanların ödemeleri ile ilgili konular gündeminizde olacak.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün üretkenliğiniz oldukça yüksek. Aşk hayatınızda duygularınızı açığa çıkarmak, hislerinizi aktarmak ve beklentilerini açmak isteyebilirsiniz. Çocukları olan oğlaklar için eğitim hayatları ile ilgili güzel gelişmeler olabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova,  bugün evde olmak, huzurlu olma arayışınız yüksek. Aile içinde güvende hissedebilir ve aileniz ile duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.  

     

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün yakın çevrenizdeki insanlar, kardeşleriniz, komşularınız ile diyalogunuz artabilir. İnsanlar ile aranızdaki güven duygusunu test etmek isteyebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız