Günlük burç yorumları (28 Şubat 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 28 Şubat 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 28.02.2024 - 00:00

  • 1

    Bugün önemli kararlar almamız gereken durumlar ile karşılaşabiliriz ancak bir sonuca ulaşmak kolay olmayabilir. Hayata, ilişkilere bakış açımız ani bir şekilde değişebilir. Duygularımızı ve düşüncelerimizi regüle etmekte zorlanabiliriz. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç,  bugün ticari ortaklıklar konusunda belirsizlikler yaşanabilir, anlaşma yapmak istediğiniz işler ile ilgili sonuç alamayabilirsiniz. Partnerinizle ilgili konularda ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün işiniz, çalışma arkadaşlarınızla ilgili ani değişimler yaşanabilir. Kariyer ve işinizle ilgili büyük değişiklikler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili önemli kararlar alacak hatta büyük organizasyonlar planları ile ilgili görev, sorumluluk alacaksınız.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler,  bugün partnerinizle aranızdaki ilişkide yaşanan belirsizlikler alacağınız kararlar konusunda size baskı hissettirebilir. Kariyer hayatınızda önemli kararlar almanız ve sorumluluklarınızın gelişimi için yeni başlangıçlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi, inandığınız değerleri savunma konusunda gergin hissedebilirsiniz. Özgürlüğünüzü kısıtladığını düşündüğünüz insanlardan uzaklaşmak isteyebilrsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, aile içi dengeler, geçmişle ilgili hesaplaşmalar yaşanabilir. Aile bireylerinizle ilgili hukuksal konularda gecikmeler, ertelen davalar olabilir. Finansal konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Beklentiniz dışında gerçekleşecek harcamalar gerçekleşebilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan,  ticari ortaklıklar konusunda yaşanan belirsizlikler, kariyerinizle ilgili gelişim alanı olarak gördüğünüz konularda sizi engellemeye çalışan insanlar ile karşılaşabilirsiniz. Bugün yeni yatırım araçları, nakit yönetiminizle ilgili sistematik değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak yapacağınız yatırımlardan kısa vadede kazanç sağlamak mümkün olmayabilir. Hatta kısa vadede kayıplar yaşayabilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak,  bugün önemli bir ortaklık görüşmesi yapabilir işinizle ilgili yatırım planları oluşturabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını tam olarak göremeyeceğiniz bir gün olabilir. Çalışma konusunu abartabilirsiniz. Sağlık konusunda kendinize dikkat etmelisiniz, bağışıklığınızı toparlamak adına önlem almanız faydalı olabilir. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün size değer vermediğini hissettiğiniz insanlardan uzaklaşabilirsiniz.  Çalışma hayatınızda çok fazla sorumuluk almanız gerekebilir. Sağlık konularında bugün de dikkatli olmalısınız.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aşk hayatınızda duygu ve düşüncelerinizle ilgili değişim yaşayabilirsiniz. İlişkinizin seyri değişiyor, kimi akrepler evlilik kararı alırken, kimileri ayrılılık kararı alabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, kısa yolculuklar, ev taşıma veya evdeki sistematik değişiklikler gündeminizde olabilir.  Arkadaşlarınızdan beklediğiniz yakınlığı ve ilgiyi bugün göremeyebilirsiniz. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, kariyerinizle ilgili konularda belirsizilikler yaşanabilir. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapmak isteyebilirsiniz ancak bazı pürüzler çıkabilir

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün adalet, hukuk düzenleri konusunda maddi harcamalar yapmanız gerekebilir. Yurt dışı seyahatler, planlar konusunda olumlu gelişmeler meydana gelebilir

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün hizmet verdiğiniz firmalar ile ilgili finansal konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar sırasında yaşanacak trafik sorunları, araç arızaları meydana gelebilir dikkat etmelisiniz. Yapacağınız sözleşmelerde detayları atlamamanız önemli.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız