Günlük burç yorumları - 8 Ocak 2021 

Astrolog Murat İpek'ten 8 Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

Haberler 08.01.2021 - 09:35

  • 1

    Neptün “hayal kur” diyor, Satürn “savaş!”

     Duygusal ihtiyaçlarımızı ve duygusal aklımızı anlatan Ay, ışık aldığı Güneş ve hayalperest Neptün ile tamamlayan bir açıda. Pozitif olmanın tam zamanı. Tabi diğer musibetler izin verirse.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

  • 2

    KOÇ

    “Sabrın sonu selamettir!” ne güzel bir söz.  Bugün dünden daha iyi olduğunuz çok açık. Kalıcı geleceğe yönelik iyi bir atılım yapmak için uygun bir gün. Tabi kendinizi yeterince stratejik, olayların arka planını görür hissediyorsanız bu atılıma kalkışın yoksa durduk yere hayal kırıklığı yaşamanın alemi yok.

  • 3

    BOĞA

    “Ben nasıl bir hafta geçirdim ya hu?!” dediğiniz bir gündesiniz. Nihayet artık eşinizle, ortağınızla, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurup, güzel anlar paylaşabilme potansiyeli olan bir gün. Keyfini çıkarın. Bu durumlarda küsmediğiniz bir arkadaşınız varsa arayın.

  • 4

    İKİZLER

    Bugün kendinizi çalışırken, koştururken eğlendirmeyi başarırsanız harika bir güne dönüşebilir. Ama sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Öyle olur olmaz cengaverlikler içine girip de, sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden uzak durun.

  • 5

    YENGEÇ

    Ay bugün sizi sarıp sarmalıyor. E tabi sarmalasın ne de olsa sizin yönetici tanrıçanız. Size bugün iyi davranacağı açık, ufukta bir aşk mı var ne? Aman boş verin bütün her şeyi bırakın kendinizi o heyecana.

  • 6

    ASLAN

    Bugün hadi toparlayın işleri, varsa angarya yapılacak işler için harika bir gün. Ama ben şimdi Zodyak’ın kralıyım hiç uğraşamam ayaklarına yatmayın, yöneticiniz Güneş çalışma düşkünü Oğlakta . Hadi kalkın!

  • 7

    BAŞAK

    Bugün sizin evlilik iş ortaklığı gibi konularda ve arkadaş, aşk ilişkilerinde de yapıcı bir gün. Ama Merkür, Mars arasındaki sert açı özellikle iş ve günlük koşuşturmanızı sekteye uğratabilir çok takılmayın derim.

  • 8

    TERAZİ

    Para ile hem hoş hem de nahoş iki haberim var. Hangisini önce duymak istersiniz? Tamam iyisinden başlıyorum; Para konusunda güzel gelişmeler olabilir, ikincisi ise ani ödeme harcama çıkabilir. Para konusunda temkinli olun

  • 9

    AKREP

    Bugün Ay burcunuzda ve artık aile meselelerini varsa taşınmaz mallarla ilgili sorunları çözmeye hazır. Ve fakat otorite figürü olan birileri ile gerilim söz konusu olabilir. Açık ve tane tane ifade edin kendinizi.

  • 10

    YAY

    “Öf yetti, ben sizle mi uğraşacağım ya hu?” diyerek yorganı başınıza kadar çekip cepten baloncuk patlatma oyunu oynamak isteyebilirsiniz. Yapın vallahi, ne oluyoruz? Sizden bir tane daha yok koy verin gitsin.

  • 11

    OĞLAK

    Bugün biraz sert bir gün ve fakat çok arzuladığınız bir şeye de ulaşacaksınız gibi durmakta o nedenle kazancınıza odaklanmanızda çok fayda var. Kaybettikleriniz arkasından üzülseniz ne olacak ki?

  • 12

    KOVA

    Bugün işinizi gücünüzü toparlamaya başladığınız bir gün gibi durmakta, dışardan gelen patırtı gürültüye kulağınızı tıkarsanız mis gibi bir gün olabilir sizin için. Dikkatinizi toparlamaya gayret edin.

  • 13

    BALIK

    Bugün dikkatiniz biraz daha yüksek eğitimli konularla ilgili şeylere kayabilir. Eğer yurtdışı ile ilgili veya yüksek eğitimle ilgili tamamlamanız gereken prosedürler varsa araştırma yapmanız, danışmanız iyi olabilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız