Donanmamızın bir parçası ol: Alman ordusu afişlerinde Türkçe ifadeler de kullanarak personel arıyor

Almanya'da ordunun asker adaylarına yönelik hazırladığı afişlerde Türkçe çağrılara da yer verilmesi dikkat çekti. Alman Silahlı Kuvvetleri, şehrin farklı noktalarına personel sayısını artırmak için Türkçe ifadelerin yer aldığı afişler astı.    

Haberler Anadolu Ajansı 24.01.2024 - 13:32 Son Güncelleme : 24.01.2024 - 13:39

  • 1

    Son dönemde savunma harcamalarını ve personel sayısını artıracağını duyuran Almanya'da ordunun asker adaylarına yönelik afişlerinde Almancanın yanı sıra Türkçe çağrılara da yer verilmesi dikkat çekiyor.

  • 2
    Alman Silahlı Kuvvetlerindeki (Bundeswehr) askeri personel sayısının mevcut 183 binden 2031'e kadar 203 bine çıkarılması hedefine ulaşmak için hazırlanan afişlerde Türkçe " "Donanmamızın Bir Parçası Ol" ifadesiyle adayların başvuruda bulunması isteniyor.
  • 3
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız