Ermeniler baskıyı tırmandırıyor

Los Angeles'tan sonra Toronto'da da Ermeniler Kobe Bryant aleyhine gösteri yaptı.

Haberler 20.12.2010 - 11:06

  • 1

    Ermeniler baskıyı tırmandırıyor

    NBA yıldızı Kobe Bryant’ın Türk Hava Yolları’nın (THY) küresel marka elçisi olmak için anlaşma imzalamasına karşı Amerika’da başlatılan protesto gösterileri Kanada’ya da sıçradı. Ermeni haber sitesi Asbarez.com’un haberine göre, Lakers-Raptors maçı için Toronto kentine giden Kobe Bryant, Ermenilerin protesto gösterisine hedef oldu.
  • 2

    Ermeniler baskıyı tırmandırıyor

    Kobe’nin THY ile yaptığı anlaşmayı iptal etmesini isteyen göstericiler, üzerinde "Kobe, doğru olanı yap", "Ahlak bitti" gibi sloganlar yazan pankartlar taşıdı.
  • 3

    Ermeniler baskıyı tırmandırıyor

    Ermeni Gençlik Federasyonu tarafından düzenlenen gösteri olaysız sona ererken, Asbarez.com, Kobe Bryant’ın gösterilerden giderek rahatsız olmaya başladığını öne sürdü. Sitenin iddiasına göre ünlü NBA yıldızı, Lakers’ın Philadelphia 76ers ile yaptığı maç sırasında salon dışında meydana gelen gösteriler üzerine, Türkiye’nin tarihi geçmişinden haberi olmadığını söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız