Wulff hatasını kabul etti ama...

Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, televizyonda hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Haberler 04.01.2012 - 20:43

  • 1

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Tanıdık bir işadamının eşinden kredi almak ve kendisi hakkında haberleri engellemeye çalışmakla eleştirilen Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, görevinden istifa etmeyeceğini söyledi.
  • 2

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Wulff, Alman Birinci Televizyon Kanalı ARD ve Alman İkinci Televizyon Kanalı ZDF'ye verdiği ortak demeçte, 'İstifayı düşündünüz mü?' yönündeki bir soruya karşılık, ''Hayır, istifa etmeyi düşünmedim, çünkü çok destek aldım'' dedi.
  • 3

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Görevimi severek yaptığını ve haksız bir şey yapmadığını bildiğini belirten Cumhurbaşkanı Wulff, 5 yıllığına seçildiğini ve 5 yıl sonra hakkında iyi düşünülmesini istediğini vurguladı.
  • 4

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Bild gazetesinin genel yayın yönetmeni Kai Diekmann'ı aramasını 'ağır bir hata' olarak nitelendirerek bundan dolayı üzgün olduğunu ve özür dilediğini ifade eden Wulff, bu konuda kendisini bir 'kurban' olarak gördüğünü, basın ile ilişkilerini yeniden düzenleyeceğini ifade etti.
  • 5

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    ''Yapılan suçlamalar karşısında kendini çaresiz hissediyorsun'' diyen Wulff, Bild gazetesinin genel yayın yönetmeninu araması ile hiçbir şeyi engellemeye çalışmadığını, haberin bir gün ertelenmesini talep etmek istediğini belirtti.
  • 6

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Haberde kredi sözleşmesi ve kredi verenin isimlerini kendisinin söylediğinin belirtilmesini de istediğini dile getiren Wulff, dostlarından borç alınmayan bir ülkenin cumhurbaşkanı olmak istemediğini vurguladı.
  • 7

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Davranışıyla ailesini korumak istediğine değinen Wulff, aldığı kredinin olağan ve normal şartları bulunduğunu, bundan bir avantaj sağlamadığını savundu.
  • 8

    Wulff hatasını kabul etti ama...

    Wulff, işadamları ile tatil yaptığı yönündeki suçlamaya karşı da söz konusu işadamlarını 14 yaşından bu yana tanıdığını, bazılarının ise baba dostu olduğunu ifade etti.

    Cumhurbaşkanının da bir özel hayatı olduğunu belirten Wulff, ne cumhurbaşkanı ne de Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakan olarak herhangi bir yasayı ihlal etttiğini kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız