AÖF ikinci üniversite başvurusu ne zaman? 2023-2024 AÖF sınavsız ikinci üniversite başvuruları

AÖF ikinci üniversiteye, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre eğitim veren fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler, açıköğretim sistemi kapsamında öğretim yapan fakültelere internet üzerinden başvurduktan sonra kayıt işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Peki, AÖF ikinci üniversite başvuruları ne zaman başlayacak?

Haberler ntv.com.tr 23.08.2023 - 21:22 Son Güncelleme : 23.08.2023 - 21:23

  • 1
    Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinin "ikinci üniversite" programlarına başvuru ve kayıt işlemleri için tarihler merak konusu oldu. Söz konusu programa kayıt yaptırmak isteyen çok sayıda vatandaş, 2023-2024 eğitim dönemi öncesi araştırmalarına hız verdi. İşte, 2023 AÖF ikinci üniversite başvuru takvimi...
  • 2

    İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN?

    AÖF ikinci üniversite 2023-2024 kayıt başvuru tarihleri netleşti.

    AÖF'ün 2023-2024 eğitim yılı akademik takviminde yer alann bilgilere göre AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 57 gün sürecek.

    Kayıtlar 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü başlayacak ve 16 Ekim 2023 Pazartesi günü sona erecek.


  • 3

    BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

    Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacak.

    Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmekte.

    Bilgileri güncel olmayan adaylar kaydının bulunduğu kurumlara başvurarak bilgilerinin güncellenmesini sağlamalı.

    Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp Öğretim Giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız