AUZEF bütünleme sınav takvimi: AUZEF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yayınlanan akademik takvim ile beraber bütünleme sınavı tarihleri paylaşıldı. Binlerce öğrenci şimdi bütünleme sınav takvimine odaklandı. Peki, AUZEF bütünleme sınavları ne zaman yapılacak?

Haberler ntv.com.tr 16.01.2024 - 20:43

  • 1
    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) final oturumları ardından gözler bütünleme sınavı tarihlerine çevrildi. Bitirme (final) sınavına herhangi bir sebeple giremeyenler,  bütünleme (telafi) sınavına katılım sağlayabilecek. İşte, AUZEF güz dönemi bütünleme sınav tarihleri...
  • 2

    AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

    2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavı 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

    Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecektir.
  • 3

    BÜTÜNLEME SINAVININ DEĞERLENDİRMEYE ETKİSİ

    Açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı eksiltmektedir. (Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir.)

    Uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır. Ara/vize sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/bütünleme sınavının ise %70’tir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız