AUZEF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF sınav sonuçlarında son durum

AUZEF vize sonuçları binlerce açıköğretimli öğrencinin gündeminde yer alıyor. 2023-2024 güz eğitim dönemi AUZEF vize sınav sonuçları için İstanbul Üniversitesi'nden gelecek açıklama bekleniyor. Sınavların tamamlanmasıyla gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Öte yandan dönem içerisindeki sınavlarda geçerli not alamayan öğrenciler AUZEF bütünleme ve telafi sınavlarına katılım sağlayacak. Peki, AUZEF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 15.11.2023 - 15:59

  • 1
    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin (AUZEF) 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınavları 11-12 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Sınavlara katılım sağlayan adaylar şimdi ise sonuç tarihine odaklandı. İşte, AUZEF vize yani ara sınav sonuçlarında son bilgiler ve gelişmeler...
  • 2

    AUZEF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz netleşmedi.

    Geçmiş yıllarda AUZEF sınav sonuçları 15 gün içinde ilan edilmişti.

    Resmi kurum ya da kişilerden açıklamalar geldikçe habermizde yer vereceğiz.
  • 3

    DÖNEM SONU SINAVLARI NE ZAMAN?

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi akademik takvimine göre 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavları ise 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız