Aile destek ödemeleri sorgulama ekranı: Destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? (2023 Şubat e-Devlet aile destek ödemesi sorgulama)

Aile destek ödemesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay vatandaşların hesaplarına yatırılmaya devam ediyor. İhtiyacı olan ailelere sağlanan destek ödemelerinin şubat ayında yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Destek ödemeleri e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?

Haberler ntv.com.tr 03.02.2023 - 12:01

  • 1
    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 12 ay boyunca düzenli olarak ödenenen aile destek ödemelerinin, başvuruda bulunan vatandaşların hesaplarına ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Peki, aile destek ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?
  • 2

    AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yapılacağı, destek ödemelerinin yatırılmasını bekleyen vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor.

    Geçtiğimiz ödeme dönemleri kaynak alındığında, aile destek ödemelerinin şubat ayının 10'una kadar yatırılması bekleniyor.
  • 3

    AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NASIL SORGULANIR?

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay vatandaşların hesaplarına yatırılıyor.

    Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyor.

    AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ
  • 4

    AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

    Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına göre yardım tutarı değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda hane içinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şöyle:

    450 TL ve altı olanlar: 1.250 TL alacak.

    450 TL üzeri - 911,15 TL ve altı olanlar: 1.100 TL alacak.

    911,15 TL üzeri - 1372,30 TL ve altı olanlar: 950 TL alacak.

    1372,30 TL üzeri - 1833,45 TL'den az olanlar: 850 TL alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız