İşte İclal Aydın'ın evi

Şu sıralar bir kadın programı ile ekranlarda olan İclal Aydın, Bebek'te oturuyor. Sık sık ev değiştirmeyi tercih eden Aydın, evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı.

Haberler 29.10.2010 - 09:21

  • 1

    İşte İclal Aydın'ın evi

    Şu sıralar bir kadın programı ile ekranlarda olan İclal Aydın, Bebek'te oturuyor.
  • 2

    İşte İclal Aydın'ın evi

    Her yıl ev değiştirdiğini söyleyen Aydın, "Bir eve bağlı kalıp, yıllarca aynı yerde yaşamak bana göre değil" diyor.
  • 3

    İşte İclal Aydın'ın evi

    Instyle Home dergisinde yer alan habere göre; Aydın eviyle ilgili şunları söylüyor: "Dekorasyon olarak da hiç biri diğerine benzemedi. Çünkü eşyaların çoğu bu taşınmalar esnasında yakınlara dağıtılıyor."
  • 4

    İşte İclal Aydın'ın evi

    "180 metrekarelik bu ev, bugüne kadar oturduğum en küçük ev. Daha önce geniş metrekareli, çok odalı, dubleks veya tripleks evlerde yaşadım. Çünkü evde iki yardımcım var. Benim için evde en önemli unsur iyi bir manzaraya uyanmak. Bu yazılarım için de ilham verici oluyor. Ahşap, eve güzel ve sıcak nostaljik bir duygu katıyor. Morun da Rumeli türkülerini hatırlatan hüzünlü neşesini seviyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız