Milli Piyango bileti ne kadar? Tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları (31 Aralık 2022 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi)

Milli Piyango biletlerinin ne kadar olduğu, yılbaşı özel çekilişinin yaklaşmasıyla birlikte sorgulanmaya başladı. Milli Piyango İdaresi'nden yapılan duyuru sonrasında, 31 Aralık 2022 yılbaşı çekilişi öncesinde tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları belli oldu. Peki, Milli Piyango bileti ne kadar?

Haberler ntv.com.tr 13.12.2022 - 15:18

  • 1

    MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETLERİ NASIL ALINIR?

    Milli Piyango yılbaşı biletlerini, Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden satın alabilirsiniz.
  • 2

    MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE TUTARI NE KADAR?

    Bu yıl 200 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak.

    200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibi, Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde belli olacak. Dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.
  • 3

    MİLLİ PİYANGO BİLETİ NE KADAR?

    Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde olacak.
  • 4

    MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ NASIL SORGULANIR?

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, şans oyunu oynamayı sevenler, amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

    Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2022 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

    MİLLİ PİYANGO SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

  • 5

    MİLLİ PİYANGO İKRAMİYE TABLOSU 2022

    Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan bilet(ler) arasında eşit olarak paylaştırılacaktır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız