Oyuncu Arda Kural yeniden setlerde: Altan Erkekli ile 'Yıldızlara Bak' filmi

Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural, yıllar sonra usta oyuncu Altan Erkekli’nin de oyuncu kadrosunda bulunduğu 'Yıldızlara Bak' filmiyle beyazperdeye seyirci karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor. Kural, “Setlere dönmek güzel bir his, güzel şeyler yapıyoruz” diye konuştu. 

Haberler İHA 21.06.2022 - 13:54

  • 1
    Bir dönem ekranların 'Yerli Leonardo DiCaprio'su' olarak anılan ancak yaşadığı sorunlar nedeniyle psikoz teşhisi Arda Kural beyazperde de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
  • 2
    Çekimleri başlayan ve yönetmen koltuğunda Doruk Tüzel’in bulunduğu dram türündeki yapımın, Kural’ın hayatından kesitler taşıdığı ve 28 Ekim tarihinde sevenleri ile buluşacağı öğrenildi.
  • 3
    Yeni filmi hakkında konuşan Kural, “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi" dedi.
  • 4
    "Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik" diyen Kural, "Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik. Güzel olacağını düşünüyorum" sözlerini dile getirdi.
  • 5
    Tekrardan setlere dönmek hakkında da fikirlerini belirten Kural, “Setleri özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” açıklamasında bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız