Ukrayna 2023'te Eurovision'a ev sahipliği yapacak mı?

Bu yıl 66. kez düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasının kazananı belli oldu. İtalya’da gerçekleşen ve 45 ülkeden canlı bir şekilde yayınlanan yarışmanın kazananı Ukrayna oldu. Rusya saldırısı altındaki Ukrayna’nın gelecek sene Eurovision’a ev sahipliği yapmayacağı ise merak konusu.

Haberler ntv.com.tr 15.05.2022 - 14:07 Son Güncelleme : 15.05.2022 - 14:22

  • 1

    BU SENENİN KAZANANI UKRAYNA

    İtalya'da gerçekleşen 66. Eurovision yarışmasının bu seneki kazananı ‘Stefania’ adlı şarkısıyla Ukrayna'yı temsil eden ‘Kaluş Orkestra’ grubu oldu.

  • 2

    EUROVISION SENEYE NEREDE OLACAK?

    Kazanan ülkenin bir sonraki sene ev sahipliği yaptığı yarışmanın gelecek sene Ukrayna’da gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise soru işareti taşıyor.
  • 3

    Ukrayna’yı temsil eden ‘Kaluş Orkestra'nın grubunun solisti Oleh Psiuk, “Eminim gelecek yıl yeni, bütünleşmiş ve mutlu bir Ukrayna Eurovision’a ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaktır” dedi.

  • 4

    "UKRAYNA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK"

    Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ise “Gelecek yıl, Ukrayna Eurovision’a ev sahipliği yapacak. Katılımcıları ve misafirlerimizi Ukrayna’da en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Özgür, barışçıl ve yeniden doğmuş bir Ukrayna’da” dedi.

    2021 Eurovision yarışmasının kazananı Maneskin isimli İtalyan rock grubu olmuştu. Bu sene yarışma Turin’deki Papa Olimpico stadyumunda gerçekleşti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız