Britney Spears'ın eski eşi çocuklarının şarkıcıyı görmek istemediğini söyledi

Ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın eski eşi Kevin Federline, iki çocuğunun da annelerini görmek istemediğini ve düğüne gitmemeyi tercih ettiklerini belirtti. Eski eşinin çocuklarıyla ilgili yorumlarına çok kırıldığını belirten şarkıcı "Onlara her şeyimi verdim" ifadesini kullandı. 

Haberler ntv.com.tr 07.08.2022 - 11:18 Son Güncelleme : 07.08.2022 - 17:50

  • 1

    Britney Spears’ın eski eşi Kevin Federline verdiği bir röportajda çocuklarının şarkıcıyı görmek istemediğini belirtti.

  • 2
    Federline, çocuklarının bir süredir anneleriyle görüşmediğini ve Spears’ın düğününe katılmak istemediğini belirtti.
  • 3
    Annelerini ziyaret eden çocukların tanık olduğu bazı şeylerden rahatsız olduğunu dile getiren Federline, detaya girmedi.
  • 4

    "DÜĞÜNE GİTMEMEYİ TERCİH ETTİLER"

    Nişanlısı Sam Asghari ile evlenen Spears’ın düğününe gitmeyen çocuklar için ise “Anneleri için çok mutlular ama bir süredir görüşmedikleri için gitmemeyi tercih ettiler” dedi.

  • 5

    2004 ve 2007 yılları arasında beraber olan çiftin, Sean(16) ve Jaden (15) adında iki erkek çocuğu var.

  • 6

    SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI ELEŞTİRDİ

    Şarkıcının sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili yorum yapan Federline “Onlara açıklamaya çalışıyorum. Belki de bu onun kendini ifade etme şeklidir diyorum. Ama onun hareketleri çocukları etkiliyor. Liseye giden bir genç olmak şu an nasıldır tahmin bile edemiyorum” ifadelerini kullandı.

  • 7

    "ONLARA HER ŞEYİMİ VERDİM"

    40 yaşındaki şarkıcı eski eşinin yorumlarıyla ilgili "Eski eşimin çocuklarım ve benim ilişkimle ilgili meseleleri paylaşması beni çok üzdü. Herkesin de bildiği gibi erkek çocuk yetiştirmek hiç kolay değil. Sosyal medya paylaşımlarımın neden gösterilmesi ise beni rahatsız ediyor. Her şey sosyal medyadan çok önceydi. Onlara her şeyimi verdim. Bu konuyla ilgili tek bir kelime söyleyeceğim: KIRICI. Annem bana 'Onları babalarına vermelisin' demişti. Bunu şu an paylaşabildiğim için söylüyorum" dedi.
  • 8

    YENİ EŞİNDEN DE CEVAP GELDİ

    Federline’in açıklamalarına tepki gösteren Spears’ın eşi Sam Asghari ise “Çocuklarının kendilerini uzaklaştırdığına dair söylenenlerin hiçbir dayanağı yok ve böyle bir ifadeyi kamuoyuyla paylaşmak büyük sorumsuzluk. Çocuklar çok zeki ve yakında 18 olacaklar. Kendi kararlarını vermeye başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız