Doktor Strange oyuncusu Zara Phythian ve eşi Viktor Marke cinsel istismardan suçlu bulundu

13 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla gündeme gelen Doktor Strange oyuncusu Zara Phythian ve eşi Viktor Marke suçlu bulundu. Çift, birden fazla istismar suçundan yargılanıyor.

Haberler ntv.com.tr 12.05.2022 - 13:36 Son Güncelleme : 12.05.2022 - 13:54

  • 1

    Son dönemde hakkında çıkan cinsel istismar suçlarıyla gündeme gelen 37 yaşındaki oyuncu Zara Phytian ve 59 yaşındaki eşi Viktor Marke, cinsel istismar suçundan yargılanıyor.

  • 2

    14 KERE İSTİSMAR ETTİLER

    13 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen çift, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmamıştı. Olayı inceleyen yetkililer, 13 yaşındaki genç kızı 14 kere istismar eden çifti gözaltına aldı.

  • 3

    "KİMSEYE ANLATAMIYORDUM"

    2005 ve 2008 yılları arasında istismara uğrayan genç kız sessizliğini korumuştu. Şu anda bir yetişkin olan taciz kurbanı genç kız polislere, "Bunun yanlış olduğunu biliyordum. Ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyordum. Ya da kimseye anlatamıyordum" diye konuşmuştu.
  • 4

    Phythian’ın eşi Viktor Marke, 2002 ve 2003 yılları arasında henüz reşit olmayan başka çocukları istismar ettiği için de suçlanıyor.

    Phythian, 2016 yılında Benedict Cumberbatch ile rol aldığı Doktor Strange filmiyle ün kazanmıştı. Oyuncu aynı zamanda Underground, The Hike, Alien Uprising, He Who Dares, Kung Fu Darling ve Brutal Dragon gibi yapımlarda yer aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız